Loading...

Cert2Connect - Cyber & Cloud Security

Cert2Connect is gespecialiseerd in geavanceerde digitale beveiligingsoplossingen en -services, die een verschil maken voor organisaties met behoefte aan een volgend niveau in het beschermen van hun bedrijfsgegevens en een holistische beveiligingsbenadering in dit tijdperk van digitale transformatie.

Onze visie is digitale beveiliging gemakkelijk in gebruik te maken, adaptief, geautomatiseerd en efficiënter om te beheren. Of het nu gaat om on-premise, in de cloud of beide, onze oplossingen leveren een ongelooflijke reeks toonaangevende functies waardoor organisaties in elke sector met gerust hart hun digitale zaken kunnen doen.

Onze focus ligt op digitale identiteitsverificatie en toegangscontrole, holistische beveiliging voor het omgaan met cyberdreigingen en software-beveiliging in DevSecOps/SDLC. Met innovaties die onze klanten een volgende stap voorwaarts in de cyber- en cloudbeveiliging volwassenheidscurve bieden en voor meer compliancy zorgen met de nieuwste regelgeving en beveiligingsnormen voor elke sector.

Geïnteresseerd? Neem dan nu voor het maken van een afspraak contact met ons op.
 


Infosecurity.NL 2018

Infosecurity NL, Data & Cloud Expo 2018

Bezoek ons op stand 01.C94 voor innovaties op DevOps, Cyber & Cloud security.

Klik hier voor gratis entree.
  • Adaptive Authentication

  • Identity Security Automation

  • Threat Detection & Response

  • Threat Security Health Check

  • Application Security Testing

  • Secure Coding & DevOps

  • Game-like AppSec Training

SOFTWARE SECURITY -

Wilt u betere en veilige software?

Verbeter de SDLC & Continuous Delivery invulling:
Applicatie Security Testen waar ontwikkelaars graag mee werken


Wie gebruikers de geruststelling wil geven om veilig zaken te doen via Cloud, SaaS, Mobiele of Web applicaties wil kunnen vertrouwen op goed ontwikkelde software zonder beveiligingslekken. Een bedrijf of aanbieder wil immers geen reputatieschade oplopen met gevolgen zoals verlies van vertrouwen of financiële schade – zelfs in het ernstigste geval het teloorgaan van de complete bedrijfsactiviteit.

Tijdig programmeerfouten ontdekken bij software ontwikkeling  bespaart kosten voor herstel. Degene die door gebruik van deze Source Code Analyse oplossing vroegtijdig niet-gecompileerde code scant bereikt een grotere effectiviteit dan met andere scanning tools. Bovendien kenmerkt Checkmarx zich door gunstige bedrijfskosten. Beschikbaar als On-Premise & On-Demand versies passend voor ieder soort Software Development Lifecycle, of het nu grote of kleine software ontwikkeling is.

Bekijk de uitgebreide informatie over Checkmarx

IDENTITY SECURITY -

Adaptieve multifactor authenticatie en SSO: eenvoudig en kosteneffectief

Meer in control met SecureAuth Identity Provider™ (IdP) voor Cloud, Mobiele en Web beveiliging: veiliger, uniform, schaalbaar.


De traditionele technologie van gescheiden authenticatie en Single-Sign-On (SSO) producten werkt niet voor cloud en mobiel. Nu is er een betere, uniforme manier om de corporate Identity Governance voor cloud en bedrijfsapplicaties te handhaven en uit te breiden.

SecureAuth IdP maakt van elke organisatie een identity provider die identiteit, governance en toegangsbeveiliging in één enkele, kosteneffectieve oplossing kan afdwingen door SSO  en 2- & 3-factor authenticatie te combineren in één platform voor cloud,VPN, mobile en web applicaties. Eenvoudig veilige toegang tot bedrijfsinformatie op basis van X.509 digitaal certificaat technologie zonder hardware tokens en software installatie op tablet, smartphone of laptop.


Bekijk de uitgebreide informatie over SecureAuth

CYBER THREATS -

Holistische beveiliging voor aanpak van Cyber Bedreigingen

PREVENTIE, DETECTIE EN RESPONS BETER EN EFFICIËNTER MAKEN


Wij bieden op één platform de veerkracht voor uw bedrijf om aanvallen te voorkomen, inbreuken te stoppen en het interne netwerk te beschermen - allemaal eenvoudig gemaakt. Zaken doen betekent geconfronteerd worden met een groot aantal snel evoluerende bedreigingen en kwetsbaarheden. Of het nu gaat om malware, zero days, ransomware of een groot aantal andere cyberaanvallen - via Cynet 360 houden we uw organisatie veilig. Remediëring van aanvallen en inbreuken voordat schade is aangericht, waardoor je 24x7 gemoedsrust krijgt met hulp van een gepersonaliseerd Cyber SWAT-expertteam als onderdeel van de oplossing.

En, op maat gemaakt voor kleine tot grote organisaties voor ongeëvenaarde bedrijfsbeveiliging, je bent binnen enkele minuten beveiligd. Het platform implementeert, analyseert en detecteert duizenden eindpunten in minder dan 2 uur. Door de noodzaak aan meerdere beveiligingsoplossingen op te lossen verhoogt het de efficiëntie van IT- en beveiligingsactiviteiten.

Voor meer info ga naar de Cynet informatie pagina.
 

Infosecurity.NL 2018 -

Infosecurity NL, Data & Cloud Expo 2018

Bezoek ons op stand 01.C94 voor innovaties op DevOps, Cyber & Cloud security.

Klik hier voor gratis entree.