Geautomatiseerde beoordeling van uw cyberweerbaarheid tegen Log4J

Geautomatiseerde beoordeling van uw cyberweerbaarheid tegen Log4J

Bent u kwetsbaar voor Log4J-exploits?

Test uw cyberweerbaarheid tegen Log4Shell/Log4Jam vóór of na het patchen met een beoordeling door Cymulate Breach & Attack Simulation.

De ontdekte Log4J-kwetsbaarheid stelt bedreigingsactoren in staat om kwaadaardige code binnen uw netwerk uit te voeren. Tegen de tijd dat organisaties patches en mitigaties implementeren gaan hackers zich al te buiten, vooral wanneer de kwetsbaarheid zoveel organisaties treft.

Om een ​​stap voor te zijn, biedt Cymulate een geautomatiseerde beoordeling van de risico’s veroorzaakt door de Log4j-kwetsbaarheid:

  • Ontdek uw aanvalsoppervlak voor blootgestelde systemen (bekend en onbekend)
  • Controleer of de door u geïnstalleerde patch pogingen detecteert en blokkeert om de Log4J-kwetsbaarheid te misbruiken.


Als één van de eersten heeft Cymulate gesimuleerde aanvallen op servers en verbonden infrastructuur geoperationaliseerd om het bestaan ​​van een Log4J-kwetsbaarheid en het misbruik te detecteren.

Wat Cymulate voor u kan doen

Cymulate is het enige platform dat zowel uw aanvalsoppervlak scant op kwetsbaarheden én aanvallen tegen uw beveiligingsmaatregelen simuleert om te valideren dat ze u inderdaad beschermen tegen misbruikpogingen.
 

  • Verkenning en Attack Surface Management (ASM): Scan op bekende en onbekende kwetsbare, op internet gerichte systemen en apparaten.
  • Web Applicatie Firewall-validatie: Test inkomende app-proxy's en servers veilig op kwetsbaarheden. Zorg ervoor dat uw WAF deze payloads blokkeert.
  • Geavanceerde Purple Team scenario's: Er kunnen gerichte aanvalsscenario's worden gemaakt en aangepast om te bepalen of Log4j-kwetsbaarheden kunnen worden misbruikt op interne systemen, waardoor een hacker intern voet aan de grond kan krijgen.
  • Immediate Threat Intelligence (ITI): Een detectiesimulatie van aanvallen die gebruikmaken van Log4j (genaamd Log4Shell), die u veilig kunt uitvoeren binnen uw productieomgeving.

 

Voor meer uitleg over hoe een Log4Shell Attack in zijn werk gaat, download bijgaande brochure.

Neem gerust contact op als u meer informatie wilt of aanvullende vragen heeft.

Geïnteresseerd om nu uw cyberweerbaarheid tegen Log4J-kwetsbaarheid te beoordelen?  Vraag ons naar de aanbieding voor een gratis beoordeling zonder verdere verplichtingen.

Neem contact met ons op