30 november 2023
Congrescentrum Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
CYBER SECURITY EXPERIENCE 2023

CYBER SECURITY EXPERIENCE 2023

Aan het door Heliview georganiseerde congres op dinsdag 30 november as. neemt Cert2Connect deel als Gold Sponsor en kun je persoonlijk onze experts ontmoeten en spreken.

Binnen het thema Be Part of the Solution: Go Beyond Awareness! tillen ook wij de cyberweerbaarheid naar een dieper niveau dan alleen het begrijpen van de basisprincipes van cyberveiligheid, het volgen van best practices en directives.

Onze visie: “Herken en erken risico’s. Beperk ze en behoud de controle met state-of-the-art cyber- en cloud-beveiligingsoplossingen.”

Digitalisering en bedrijfsvoering zijn al lang niet meer twee gescheiden domeinen. Je kan alleen een succesvol bedrijf runnen als je digitaal volwassen bent en proactief inzicht hebt in je daadwerkelijk cyberveiligheid.

Gedurende onze jarenlange ervaring hebben we geleerd dat duurzame cyber security ingebed is binnen de bedrijfsprocessen. Als één ecosysteem.

Binnen het programma van #CSX2023 verzorgen wij ook één van de break-outsessies rondom het thema Supply Chain Risk en Attack Surface Management met een echte praktijkcase presentatie. Naast het reguliere programma kun je ook de gehele dag netwerken op het netwerkplein, onze stand bezoeken en 1-op-1 met ons in gesprek gaan.

Scroll naar beneden op deze pagina voor registratie op de congrespagina met onze relatiecode PWDT46LU  voor gratis toegang. Lees de voorwaarden op de congressite.

Graag tot ziens op 30 november 2023 in het Spant! te Bussum.