6 februari 2024
Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik
Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik
20e editie Security Leadership 2024: Lead the way to Business Resilience

20e editie Security Leadership 2024: Lead the way to Business Resilience

LEAD THE WAY TO BUSINESS RESILIENCE

Het thema benadrukt de cruciale rol van goed leiderschap bij het weerbaar maken of houden van de business. Het congres gaat in op relevante vraagstukken waar je als security leider antwoord op moet hebben. Wat doe je als het fout gaat? Hoe maak je de vertaalslag van strategie naar implementatie en hoe bereid je, je voor zodat je weerbaar bent?

Samen met meer dan 150 vakgenoten staan we stil bij de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen zoals wet- en regelgeving, bedreigingen en kansen van artifical intelligence en het beveiligen van complexe cloud omgevingen. Het programma bestaat uit een mix tussen business en operations.

Aan het door Heliview georganiseerde congres op dinsdag 6 februari as. neemt Cert2Connect deel als Gold Sponsor en kun je persoonlijk onze experts ontmoeten en spreken.

Binnen het thema Lead the way to Business Resilience tillen ook wij de cyberweerbaarheid naar een dieper niveau dan alleen het begrijpen van de basisprincipes van cyberveiligheid, het volgen van best practices en directives.

Onze visie: “Herken en erken risico’s. Beperk ze en behoud de controle met state-of-the-art cyber- en cloud-beveiligingsoplossingen.”

Digitalisering en bedrijfsvoering zijn al lang niet meer twee gescheiden domeinen. Je kan alleen een succesvol bedrijf runnen als je digitaal volwassen bent en proactief inzicht hebt in je daadwerkelijk cyberveiligheid.

Gedurende onze jarenlange ervaring hebben we geleerd dat duurzame cyber security ingebed is binnen de bedrijfsprocessen. Als één ecosysteem.

Cert2Connect’s CTO Tiennot van Dilst is een van de sprekers op dit congres. Zijn onderwerp:
“Friday Afternoon 4 o’clock ……. A CSO story. Hoe BAS mijn weekend redde …….”

Scroll naar beneden op deze pagina voor registratie op de congrespagina met onze relatiecode 3GKNRNYM  voor gratis toegang. Lees de voorwaarden op de congressite.

Graag tot ziens op 6 februari 2024 in het Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik