home graphic 02 cropped

“Onze visie: de beste digitale beveiliging gemakkelijk in gebruik, risico-gebaseerd, geautomatiseerd en efficiënter maken”

Of het nu gaat om on-premise, in de cloud of allebei, onze oplossingen bieden een uitgebreide reeks toonaangevende functionaliteiten waardoor organisaties in elke sector met een gerust hart hun digitale zaken kunnen doen.

Onze drie pilaren

In dit tijdperk van digitale transformatie is bescherming van bedrijfsmiddelen, data, privacy en continuïteit crucialer dan ooit. Wij verdelen ons aanbod/onze dienstverlening daarbij in drie pilaren: Cyber Defense, Identity en Software Security. We kiezen voor een holistische aanpak met innovatieve, toonaangevende oplossingen en diensten voor cyber- en cloudbeveiliging in de strijd tegen geavanceerde cyberdreigingen. Met ons aanbod voert u deze proactief, met meer en beter inzicht en beheerst u risico’s geautomatiseerd, effectief en efficiënter. Wij helpen om van uw Blue Team een Purple Team te maken door inzet van onze geavanceerde krachtige securityplatformen.